Org: 556933-0987
Tel: 010-3302021
Adr: Vitmossevägen 3,
55593 Jönköping
Kontakta oss
Garageexperten

Vår vision

Garageexperten logo

Bäst på garageportar

Varje verksamhet har en vision om hur de vill att den ska fungera, så också vi. Sedan starten år 1989 har vi sett till att Lundaborna fått monterat prisvärda garageportar av hög kvalitet och lång hållbarhet. På Garageexperten arbetar vi för just detta – stabila, säkra garageportar som håller länge. Vi har inte bundit oss vid ett särskilt märke av garageportar och rekommenderar alltid produkter efter det behov vi finner hos dig.

Efterfrågan på kvalitetssäkrade garageportar är stor, förvaringsplatsen för bilen ska vara säker och dessutom brukar ett rejält garage hysa långt fler saker än bara bilen. Idag är de flesta garageportar som vi installerar motordrivna och försedda med kodlås – för maximal säkerhet.

Du är som har bestämt dig för att en ny garageport är på sin plats kan utnyttja vår kostnadsfria konsultation. Vi besöker dig, kollar hur det ser ut i ditt garage, tar mått och ger rekommendationer baserade på våra djupgående kunskaper och vår låga erfarenhet av garageportar.

Produktval

När vi säljer en garageport så vet vi vad den står för rent kvalitetsmässigt. Vi säljer inga produkter som vi inte står bakom till hundra procent – sedan kan såklart kvaliteten variera beroende på prisklass, men vi är alltid tydliga i vår kommunikation så att du som vår kund vet vad du betalar för.

När du har valt ut din garageport så beställer vi den precis så som du vill ha den, anpassad efter dina mått och dina estetiska och praktiska preferenser. När porten är klar så monterar vi den åt dig och ställer in den efter konstens alla regler. Skulle du någonsin få bekymmer med din garageport är vi fort på plats för att reda ut problemen.

Att anlita oss på Garageexperten när det är dags att montera en ny garageport är ett tryggt val ur alla hänseenden. Välkommen!