Org: 556933-0987
Tel: 010-3302021
Adr: Vitmossevägen 3,
55593 Jönköping
Kontakta oss
Garageexperten

Mer än garageportar

Port med lekande barn

Hos oss på Garageexperten hittar du givetvis mängder av olika garageportar – i olika prisklass, typ, färg och stil. Vi delar in våra garageportar i två kategorier, baserade på deras praktiska funktion, takskjutportar och vipportar.

Takskjutportar

Om du vill ha en motordriven garageport, vilket i stort sett alla vill idag eftersom det är så otroligt smidigt, så är det takskjutportar man ska titta på. Denna typ av garageport är uppbyggd av sektioner som skjuts upp och ner via en skena. Med en smidig knapptryckning, eller med hjälp av ett tryggt kodlås, kan man öppna och stänga sin garageport utan att lämna bilen.

Eftersom en takskjutport inte kräver något svängrum så har den blivit det populäraste valet av garageport, och hos oss på Garageexperten finner du en mängd olika designs att välja bland. Vi har också möjlighet att måttanpassa din takskjutport så att den passar ditt garage perfekt.

Vipportar

En vipport är stabil och prisvärd, men inte bland de vanligaste satsningarna när man köper ny garageport idag. Vipportens fördelar är framför allt dess stabilitet, men eftersom den kräver visst svängrum så är den inte den mest praktiska lösningen – särskilt inte när det ligger tjock snö på marken.

Vill du ha en enkel, stabil och prispressad garageport är en vipport fullt duglig.

Industriportar

Utöver garageportar säljer och monterar vi också industriportar. Dessa består av förzinkat stål målat med polyesterfärg. När du köper industriportar genom oss så ger vi dig generösa garantier eftersom vi vet hur hållbara och slittåliga dessa portar är.